Британският боксьор Антъни Джошуа, който на 12 декември трябва да се бие с Кубрат Пулев за световната титла във версия IBF на професионалния бокс, за пореден път беше изловен с чужда жена.

През последните няколко седмици 30-годишният британец няколко пъти е излизал по заведения и партита със съпругата на футболната звезда на Манчестър Сити Рияд Марез.

Алжирският национал и 26-годишната Рита има две деца, но от няколко месеца живеят разделени. Тя продължава да живее в дома за 2 милиона паунда в Бъкингамшир, който футболистът е купил за семейството.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Първата среща на Джошуа със съпругата на Марез е била през декември 2019 г., а след това отношенията им стават все по-близки. Боксьорът пък е без официална половинка вече четири година, след като през 2016 г. се раздели с танцьорката Никол Озбърн, от която има син – четиригодишният Джей Джей.

„Рита е полудяла по Антъни Джошуа. Тя мисли, че двамата може да станат двойка. Влезе в неговото обкръжение чрез приятелите му. Обича да излиза с тях, но не откъсва очи от Ей Джей. Постоянно говори с възхита за Антъни. Когато той ходи по заведения, тя винаги е там. Въпреки това той е изключително предпазлив относно нея. Страхува се, че тя вероятно търси публичност покрай него, тъй като иска да започне музикална кариера“, обясниха приятели на боксьора.