ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Радостин Василев внесе в КПКОНПИ сигнал за конфликт на интереси на служебния министър на младежта и спорта Весела Лечева.  

"Сигналът е по повод следните факти: Весела Лечева не е напуснала четири сдружения с нестопанска цел, където е представляващ или член на управителен орган", информираха от "Продължаваме промяната".

Winbet - победата е емоция! (18+)

Припомняме, че Василев и Лечева са в постоянен конфликт, като все по-често служебният спортен министър атакува предшественика си, който обаче сега реши да й отмъсти и я натопи пред Комисията за противодействие и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ).

Радостин Василев написа следното в социалните мрежи:

"Официално депозирах сигнал за конфликт на интереси срещу служебния министър на младежта и спорта Весела Лечева в КПКОНПИ. 

В законовия срок, Весела Лечева не е напуснала четири сдружения с нестопанска цел, където е представляващ или член на управителен орган. Едно от тях е федерацията по стрелба с име Български стрелкови съюз. 
 
В качеството си на министър на младежта и спорта, тя инициира прехвърляне на недвижим имот от Министерството на младежта и спорта към Национална спортна база, а именно Стрелбищен комплекс "Гео Милев". Този комплекс се ползва с договор от федерация Български стрелкови съюз, чийто председател и представляващ е Весела Лечева. 

Освен това, Весела Лечева предлага на Министерски съвет, а последният прехвърля 3 милиона лева на Министерство на младежта и спорта от централен бюджет и впоследствие от министерството към Национална спортна база, с цел, ремонт на стрелковия комплекс, който се ползва от Български стрелкови съюз, представляван от Весела Лечева.

Контролът по разходване на средствата е възложен на Весела Лечева, тоест тя ще контролира сама себе си... 

Изводът е ясен. Стани министър, за да си ремонтираш стрелковия комплекс с държавни пари. Срам и позор! Оставка!".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК