Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се разплака в съда пред погледа на съдебните заседатели, след като бе изслушан по делото за побой над бившата си приятелка Кейт Гревил (на снимката по-долу) на 1 ноември 2020 година.

Уелсецът описа нощта, прекарана в ареста като най-лошото преживяване в живота си, след което започна да плаче. След няколко минути Гигс продължи и обяви, че се е чувствал "объркан и уплашен".

Бившият футболист призна, че с Гревил са имали разговор на висок тон в кухнята, когато тя опитала да измъкне телефона от джоба му. Именно това е моментът, в който вече бившата любима на Гигс твърди, че й е ударил главата със своята.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Той обаче отрече да е правил последното умишлено, като каза, че никога не би извършил подобно нещо и че главите им са се сблъскали случайно.

"Паднахме на пода. Тя беше по гръб, а аз върху нея. Тогава тя се обърна и започна да ме рита в главата. След шест или седем удара успях да стана и да избягам", заяви Гигс.

Той отрече да е удрял Гревил с лакът в лицето, каквото твърди бившата му приятелка.

Припомняме, че адвокатите на Гигс първоначално определиха обвиненията като "гадна и нелепа лъжа", а нараняванията по тялото на Гревил като резултат от "груб секс".