Къщата на Кристиано Роналдо на остров Мадейра е била обрана, докато той играеше за националния отбор на Португалия в сряда вечерта (0:0 с Испания). Петкратният носител на „Златната топка“ вероятно е останал без думи, след като е разбрал за неприятната новина.

По време на мача крадци са проникнали в къщата, която струва 7 милиона паунда. По това време пък приятелката на футболната звезда – Джорджина Родригес, е на посещение на седмицата на модата в Париж.

Счита се, че престъпниците са проникнали в сградата през врата на гаража, която била отворена от един от служителите на Роналдо, твърди „Диарио де Нотисиаш Мадейра“.

 Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Крадците са задигнали предимно лични вещи на 35-годишната футболна звезда. Сред тях е и подписана фланелка на Ювентус. Сигналът до полицията е подаден от един от роднините на Кристиано.

Полицаите са направили оглед и дори са идентифицирали крадеца. Това е станало благодарение на записите от охранителните камери. За момента няма извършен арест.

За момента няма информация дали майката на Роналдо Долорес или по-големият му брат Уго са били в седеметажната къща по време на обира. В същия дом звездата на Ювентус прекара първите дни от изолацията в началото на пандемията от коронавирус. Той обитаваше последните два етажа заедно с Джорджина и децата си.

Огромната къща, която беше купета през 2015 г. и премина през четиригодишен цялостен ремонт, има удивителна гледка към Атлантическия океан, два басейна с олимпийски размери, джакузи и футболно игрище.