Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър бе обявен за виновен по три обвинения от съда в Гърция. Английският национал е обвинен за нападение с цел нанасяне на телесна повреда, съпротива при арест и опити за подкуп на длъжностни лица. Присъдата е условна - затвор от 21 месеца и 10 дни. Тя ще бъде отложена, защото това е първо нарушение и обвиненията бяха въведени като „нарушения”.

Делото се състоя днес в съда в Сирос. Адвокатите на Магуайър се опитаха да го отложат, но не успяха да реализират тези свои намерения.  Халфът на Юнайтед не присъства на делото. 

По-големият брат на Магуайър - Джо е обвинен в нападение и опит за подкуп, а приятелят на двойката Кристофър Шарман е обвинен в нападение и словесна злоупотреба.

И тримата бяха признати за виновни по всички обвинения. Предстои обжалване. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Екипът от адвокати на капитана на Юнайтед твърди, че двама албански мъже са инжектирали сестрата му Дейзи с неизвестна течност, което е довело до припадането й. Те са опитали да я закарат в болница, но вместо това са отведени в полицейското управление.

От своя страна прокурорите са обявили пред съда, че Магуайър е казал на полицаите: „Знаете ли кой съм аз? Аз съм капитан на Манчестър Юнайтед , много съм богат, мога да ви дам пари, мога да ви платя, моля, пуснете ни".