Една от най-коментираните светски двойки Андреа и Кубрат Пулев отново е сложила край на отношенията си, твърди “Уикенд”. Певицата не честити рождения ден на боксьора, който бе в началото на май. Пулев сподели в социалната мрежа всички честитки, като имаше дори от Преслава, но не и от любимата му Андреа. Певицата е спряла да харесва снимките на новия си стар любим, а преди не пропускаше да изкаже одобрението си към всеки негов пост.

Същото е положението и при Кобрата, който, след като двамата се събраха, започна да харесва всяка снимка на любимата си. От около 10 дни обаче двамата сами подсилват слуховете, че са ексдвойка.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Андреа тъкмо публикува на страницата си всички снимки с Кобрата и двамата пак се изпокараха и сега ѝ е неудобно пак да ги изтрие, а той не иска да се знае за проблемите им”, коментират от обкръжението на двойката.

Двамата за първи път скъсаха миналата година след 12 години заедно, но преди по-малко от месец отново се събраха. За новия разрив в отношенията им свидетелстват и последните постове на Андреа в "Инстаграм". Един от тях гласи: "Аз съм свободна и светът е мой!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am free and the world is mine

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on