Поп фолк певицата Андреа не спира да публикува провокативни снимки в социалната мрежа Instagram. Приятелката на Кубрат Пулев разпали мъжките фантазии този път в розов бански, който плътно описва пищните ѝ форми и не заема голяма част от тялото.

Последователите на блондинката бързо я затрупаха с харесвания и коментари, а тя се беше отбелязала, че е в Катар. Някои от тях дори написаха, че певицата прилича на кукла „Барби”.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Преди това пък красавицата изненада феновете си за Великден с кавър на една от незабравимите български песни "Повей, ветре" на Паша Христова.

"Винаги съм уважавала и обичала българската музика, българската естрада! Знам, че е дръзко да изпея тази песен на великата Паша Христова, но в момент на изолация, сърцето ми копнее за музика и тази песен в мое изпълнение, се надявам да ни сплоти за да не забравяме колко велик народ сме. В този светъл празник искам да Ви кажа, че никога не трябва да губим вяра в Господ, в себе си, в нас като хора! Колкото и трудно да бъде, през колкото и трудности да преминаваме, музиката ще ни освободи!", написа Андреа по повод новата си песен.