ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Славея Сиракова направи още разкрития по огромния скандал с нейните съседи и за отменено интервю пред bTV. Вчера дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева се оплака от системен тормоз от свои съседи - известен лекар и жена му полицайка, след което се съгласила да говори само пред камерите на тази телевизия, но тя "отложила" интервюто заради заплахи.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Вчера ме потърсиха от БТВ за репортаж относно темата със "прекрасните ни съседи", съгласих се и отказах на всички други медии... Исках да разкажа как последния 1 месец и повече се запознах по-подробно с работата на полицията и да разкажа повече за този случай! Възхитена съм, защото в полицията служителите са хора, които си вършат работата съвестно и не са пренебрегнали този случай. И повярвайте ми, не защото съм аз, а защото така е редно. И докато има хора, като "тези въпросните", които товарят службите с лъжливи жалби и ОПЛАКВАНИЯ, ще има и ХОРА, които ще казват и ИСТИНАТА.

Днес обаче, разбрах, че нашите съседи са заплашили и самата телевизия, която в крайна сметка "отложи" интервюто!

Сега, за да не си помислят Моллов и Атанасова, че егото ми пише тези редове... За разлика от тях, участието ми в телевизията щеше да бъде в подкрепа на хората, с които живея, и които опознах! Щях да разкажа истината, такава каквато е, но и тук също го правя, защото хората имат право да знаят и нещата няма да останат в пространството.

P. S. С тях ни делят едни стени, а всъщност цяла МОРАЛНА система. Качих и моя снимка за цвят", написа Славея Сиракова във "Фейсбук".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК