Съпругата на Михаел Шумахер проговори за състоянието му. В интервю за документалния филм на Netflix, посветен на седемкратния шампион от Формула 1, Корина не успява да сдържи сълзите си, говорейки за страшния инцидент, преобърнал на 180 градуса живота на семейството й. 

Тя съобщава, че мъжът й така и не е възстановил дееспособността си. 

Корина признава, че понякога си мисли защо това се е случило точно на нейното семейство, но се опитва да прогони тези мисли, защото нито един човек на земята не заслужава подобен ужас. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Никога не съм обвинявалa Бог за случилото се. Това беше просто лош късмет – нещастно стечение на обстоятелства, които могат да се случат на всеки”, казва тя.

„Липсва ми всеки ден. И не само на мен. Чудя се защо това се случи с нас? Но все пак той е с нас. Мисля, че това ни дава сила”, казва през сълзи съпругата на един от най-успешните пилоти за всички времена.

„Малко преди случилото се в Мерибел той ми каза: „Снегът не е оптимален. Можехме да отлетим за Дубай и да скочим с парашут"”.

Корина добавя, че Шумахер живее с близките си, които не спират да се грижат за него. 

"Ние сме заедно и всички живеем вкъщи. Следваме и предписаната ни терапия. Правим всичко възможно, за да подобрим състоянието на Михаел и той да се чувства добре. Да усети, че е със семейството си, да усети връзката си с нас. 

Каквото и да се случи, ще направя всичко по силите си. Всички ще го направим. Опитваме се да запазим семейството, което той толкова много обичаше и обича. И ние продължаваме да живеем живота си. Михаел винаги ни е защитавал, а сега ние защитаваме него”, казва още тя. 

В лентата на Netflix няма нови кадри на пилота. Най-вероятно това е било желанието на семейството му, което иска да запази конфиденциалност.

Вижте кратко видео от филма - ТУК.