Още трима от ЦСКА 1948 са дали положителни проби за коронавирус. Става дума за младоците от халфовата линия Виктор Зоров и Филип Ангелов, както и за физиотерапевта Райко Иванов, информираха колегите от "Спортал". Вчера стана ясно, че новото попълнение Георги Русев е носител на вируса, което наложи PCR тестове за всички от тима.

Привлеченият от Септември (София) талант взе участие в последната контрола на "червените" - срещу Берое, загубена с 0:4. Изследване си е направил и основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, чийто тест е излязъл отрицателен.

Междувременно към края на карантината си е голмайсторът Мартин Камбуров. "Марто е добре и няма търпение да се включи в тренировъчния процес", довериха "червените".

Заради многото заразени в родния футбол може да се стигне до отлагането на старта на новия сезон за втори път. Екстремната епидемологична обстановка е на път да забави поне със седмица първенството в efbet Лига. Новият шампионат трябва да започне на 7 август (петък), но ако продължи да има нови положителни проби в родните клубове, стартът ще бъде отложен с още поне седмица.