Втородивизионният Септември (София) официално обяви назначението на Христо Арангелов. Треньорът се завръща в клуба, заемайки мястото на напусналия Милен Радуканов. Последният се раздели със Септември след загубения бараж за място в еfbet Лига - 0:2 от Царско село. 

Капитанът на "септемврийци" Борис Галчев преминава именно в съперника, воден от Любослав Пенев. 36-годишният халф вече се е разбрал с Царско село и съвсем скоро ще подписа договора си.

От Септември си тръгват общо 12 играчи. След 4-годишен престой в тима си тръгват опитните Галчев, Валентин Галев, Александър Башлиев, Румен Сандев, Юлиян Попев, юношите Георги Русев и Иван Тилев, както и Филип Димитров, Мариян Иванов и Велко Батрович.

Русев вече беше представен в ЦСКА 1948, а Тилев продължава в Арда (Кърджали).

"С Арангелов в треньорския щаб на клуба се завръща Мариян Христов, треньор на вратарите остава Христо Николов, а към екипа му след няколко дни ще се присъедини и кондиционен треньор. Арангелов ще има за цел да утвърди и развие младите футболисти в отбора, като през този сезон, ръководството на Септември взе решение да не атакува влизане в елита", обявиха от столичния клуб.