Страшен скандал се разрази около италианския национал Федерико Бернардески. Оказва се, че той е изловен в сериозно нарушение на закона от полицията и сега ще плати солена глоба. Освен това е конфискувано част от имуществото му, разположено на стопанисвания от него плаж „Амаре Холи Бийч“ в Марина ди Карара. Това е следствие на проверка, открила 11 незаконни работници в обекта на 27-годишния футболист, а един от тях се оказал и нелегален имигрант.

Според „Ла Национе“, шампионът от Евро 2020 ще трябва да плати глоба от 40 000 евро. Проверката на властите е направена във връзка с един от фестивалите, организирани на брега. На мястото полицията е открила 16 чуждестранни служители, но само петима от тях са имали разрешително за пребиваване и работа. Единият от незаконните работници дори не е гражданин на Европейския съюз.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Същият обект на плажа през това лято прие сватбата на Федерико Бернардески с Вероника Киарди. Футболистът на Ювентус се ожени след завръщането си от европейското първенство, което спечели с националния отбор на Италия.

Бернардески остана неизползвана резерва за „адзурите“ в световната квалификация срещу България в четвъртък. Както е известно, селекцията на Ясен Петров направи 1:1 като гост на европейските шампиони във Флоренция.