Съпругата на пилота от Формула 1 Ромейн Грожан, който катастрофира тежко и се запали, написа емоционален пост в социалните мрежи. Марион е убедена, че децата им са му помогнали да оцелее при катастрофата.

Французинът бе в капана на пламъците на своя автомобил около 20 секунди, след което се измъкна от изцяло разбитата и горяща кола. Той бе приет в болница с изгаряния по ръцете.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Марион публикува емоционален пост в социалните мрежи, в който твърди, че съпругът е бил изведен от огъня от трите им деца.  Разбира се, дамата има предвид, че силната привързаност между мъжа й и техните рожби му е помогнала да излезе от тежката ситуация.

Марион написа следното:

„Очевидно не съм спала снощи и, честно казано, не съм сигурна какво да пиша, тъй като думите не идват лесно.

Не знаех какво да публикувам като снимка. Какво изображение да сложа от вчера - това на пламъците, от останките от колата или как го поддържат да излезе.

Сложих тази, където и двамата носим една и съща тениска с GP2. Тази, с която все още спя, понякога.

Бих предпочел да има думата„ супергерой“, а не„ шампион “, но ако трябва, ще я направим по поръчка. Ще бъде за нашите деца, защото така си обясняваме необяснимото. Знам, че щитът на любовта го спаси. 

Благодаря за медицинските работници, приятелите и всички, които са показаха подкрепа, обич и доброта.

Благодаря на семейството на Жул Бианки, на баща му Филип, за когото продължавам да мисля. На самия Жул. На Кевин Магнусен за думите му. На екипите на Canal + за деликатността им.

Благодаря на нашите деца, които го изведоха от огъня. Благодарение на неговата смелост, неговата безпощадност, неговата сила, неговата любов, неговата физическа подготовка, които вероятно го поддържаха и жив. Това не беше едно чудо, а няколко. Целувки", написа съпругата на пилота.

Ромейн и Марион се запознават през 2008 г. и се женят четири години по-късно. Те имат двама сина - Саха на седем и Саймън на пет години, и дъщеря Камил, която е на две години.