БЛИЦ се свърза с Константин Папазов след поредната атака срещу него. Преди часове изтече информацията, че Тити отново е бил изловен от бдителни граждани да гази правилника за движение по пътищата. Баскетболният треньор и акционер в ПФК Левски обясни подробно ситуацията и призова "да не се упражняват" върху него и да не се спекулира с фактите.

"Крайно неприятно ми е, когато се опитва да се спекулира с фактите. Това са стари кадри. Сега ще ви обясня за двете снимки, които изтекоха в последните часове. Едното събитие е от 2 юли сутринта, където колата е спряна в аварийната лента на булевард "Ботевградско шосе", на територията на бензиностанция. Втората снимка е без да са нарушавани правилата за движение - на "Ручей", по улицата, която свързва "Академик Гешов" по пътя към "Дойран". Там бях на автомивка, отидох да си мия колата", обясни Папазов пред БЛИЦ. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Аз лично сам си дадох номера на колата си на цяла България и всеки може да я следи, но не и да се упражняват върху мен. И сега отново открито отговарям, защото когато имах нарушение - отидох и си платих всичко до стотинка. Ако не бях обявил публично номера на колата си, сигурно щяха да минат два месеца, докато се разбере, че аз карам този автомобил. Крайно неприятно ми е, когато се опитва да се спекулира с фактите", каза Папазов, който е в изолация в дома си, след като даде положителен тест за COVID-19.

"Не съм нарушил дисциплината с карантината, това са стари кадри. Колата ми след 5 юли не съм я управлявал, откакто съм под карантина. Днес разговарях с РЗИ, има рутинни проверки, които се извършват. Да, отново потвърждавам грешката си с преминавате на червено (б.р. - за случката на бул. "Черни връх"), но нека не се упражняват на мой гръб и да се правят на по-големи светци от папата", призова Папазов.

"Потвърждавам, че ако някой ме снима как преминавам на червено, на фотографа ще платя същата сума, с която КАТ ще ме глоби. Не бягам от думите си и никога не съм се крил - и за хубаво, и за лошо", добави Константин Папазов пред БЛИЦ.

Въпросните две снимки: