Баскетболният треньор Константин Папазов, който в петък се очаква официално да получи 35% от собствеността на ПФК Левски, обясни, че "сините" са най-изрядният данъкоплатец. Тити каза също така, че не съществува вариант на "Герена" да вземат лиценза на друг клуб. Както е известно, вчера се появи информация, че Септември (София) може да спаси Левски в тежката ситуация. Босът на столичния клуб Румен Чандъров категорично отрече пред БЛИЦ подобен вариант, а сега същото направи и Папазов. 

Тити допълни, че заплахата от фалит на Левски не е толкова голяма, колкото се изкарва по медиите.

"Чувствам се добре, даже отлично. Видяхте, че коронавирусът има и лоши страни", каза Папазов в интервю за Дарик радио и Dsport. Преди дни той даде положителен тест за COVID-19 и сега е в изолация.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Сигурно е, че сегашните собственици, в мое лице и това на Наско Сираков, дават пълна информация за всичко. Смятам, че не е толкова огромна заплахата за фалит на Левски, както се пише по медиите. Страшно много хора се вълнуват от Левски. Наско Сираков и аз гарантираме, че не съществува опция да вземем лиценз на друг клуб. Левски е минал пред различни перипетии в историята си. Най-лесният начин феновете да помогнат е, закупувайки абонаментни карти. Засега няма индикации да дойде човек с 5 милиона. Ще бъде много по-трудно, но ще е по-истинско. Сега има възможност Левски да бъде сам и автентичен - без да целуваме ръката на някого", коментира Тити.

"Левски трябва да преодолее трудностите и да успее. Всеки може да помогне с каквото може, без да ощетява децата си, родителите си. Хората имат възможност да направят това за Левски. Това е най-прекият път. Левски винаги се е старал да бяга от политиката. Сега имаме идеалната възможност сами да се справим. Левски не е София, а България. Имам претенции да знам как се управлява и как да водя разговори. Парите не определят качеството на играчите. Убеден съм, че на 90% ще се разберем с момчетата. Ще има таван на заплатите. Аз не мога да се моля и да прося, а някой да се подиграва с хората. Те са героите. 10 хиляди лева максимум е разумна сума за таван на заплатите", добави Константин Папазов.