Собственикът на efbet Цветомир Найденов тази сутрин изригна с нови постове срещу обвиняемия бизнесмен Васил Божков и сриналата се до кабеларка bTV, която обяви, че ще съди за клевета него, както и най-четената агенция.

Ето какво написа той преди минути в социалните мрежи: 

"Добро утро! Васил Божков - Черепа за днес навярно е подготвил Анкета за промяна в Конституцията. Ще иска да се вкарат текстове в Конституцията, че за Президент на България могат да се избират лица извършили до 5 убийства, 100 изнасилвания и 15 поръчкови побоя', заяви той.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Малко след това Найденов отправи няколко въпроса към bTV:

БТВ ще трябва да отговори защо почти два месеца не направиха нищо за сигналите за убийствата на Васил Крумов Божков и укриването на огромни пари от данъци. БТВ да питат Черепа защо ми казва, че Флориан Скала му е приятел. БТВ да разкажат дали и ЗАЩО Флориан Скала е воден при Бойко Борисов от обвиняемия Васил Божков ? Не не последно място, БТВ да вземат да изслушат записа пак от Спортал, че там за Куршвел говоря за съвсем друго лице. За мен ще е чест да извадя на показ в Съда всички медийни зависимости към Черепа . Има и още ...