Собственикът на efbet Цветомир Найденов коментира ексклузивно за БЛИЦ новината, че bTV е завела дело за клевета срещу него и най-четената агенция. Искът им е заради казаното преди почти месец от Найденов, че укриващият се в Дубай Васил Божков е водил главния изпълнителен директор на телевизията Флориан Скала във френския курорт Куршевел

"Несериозно ми се струва. Не съм казвал такова нещо, bTV да изслушат внимателно интервюто ми от гостуването в Sportal TV. Нямам притеснения. Това, че Божков ми е казал, че Флориан Скала му е приятел, какъв е проблемът? Каквото съм казал - стоя зад думите си", коментира Найденов. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Нямат шанс да ми запушат устата, истината трябва да се казва. И премиерът Бойко Борисов, и други хора казаха, че Божков е водил Скала при него. И това ли не е вярно? bTV защо нищо не казват за това. А относно Куршевел - да слушат какво точно съм говорил. Всичко, което съм казал, са неща, които съм чул от Васил Божков", добави благодетелят на новака в efbet Лига ЦСКА 1948. 

"Просто разказах как процедира Божков. bTV да ходят да го питат. Или да го докарат от Дубай и да свидетелства. Аз ще продължа да казвам истината, пък да става каквото ще", категоричен е Цветомир Найденов.

Цецо Найденов изригна: Най-големият престъпник на България ще прави политически проект?!