Бизнесменът и финансов благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов продължи с разкритията си по адрес на бившия собственик на Левски и укриващ се в Дубай след 18 обвинения Васил Божков. 

Найденов реагира на твърденията на Божков, че пиарът на правителството Севдалина Арнаудова го е посещавала в офиса, определи това като поредната лъжа и разри няколко имена на момичета, които е виждал при Божков, някои от които много известни.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария ...... тези съм ги засичал в офиса ти. Трябва да се питат секретарките ти, че ти много лъжеш! Като почна, че си на Балканите, на половин час път, че си давал по 60 млн подкупи за всички, без никой от съдружниците да знае....за какво ли още не излъга", написа Найденов в социалните мрежи.

По-рано Найденов обори и твърдението на Божков, че е дал 60 милиона за подкупи, като го контрира, че пръска подобни и по-големи суми за жени с фриволно поведение.

"Чери, молим те, знаем се... ти никога няма да дадеш 60 млн за подкупи, ама никога... макса ти е 3 млн преко сили... но виж, за жени с фриволно поведение може и 120 млн лева да се изръсиш. Чери, знаем си те, не се прави на такъв, какъвто не си", отсече Найденов преди часове.