Собственикът на Efbet Цветомир Найденов се подигра жестоко на укриващия се от родното правосъдие Васил Божков след поредния му кьорфишек.

Бившият бос на ПФК Левски имаше ново включване от Дубай тази сутрин, с което реши за разнообразие да пусне видео, на което другият беглец и негова дясна ръка Георги Попов обяснява, че Божков често ходил в Министерски съвет и дори не бил проверяван. 

Цветомир Найденов пък му отвърна с няколко въпроса, закопавайки го болезнено: 

Преди два дни написах, че Васил Божков ще извади Жоро Попов - Китин и ще го заснеме като свидетел и познах.

Гледайки видеото на Китин, веднага в главата ми възникват 3 основни въпроса:

1. Черепа предостави документи, че е теглил от Уникредит 67 млн лева.... може ли, мило Черепче, да предоставиш документи как тези левове са станали на 500 еврови банкноти?

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

2. Всички знаем, че Жоро Попов - Китин е агент на Държавна сигурност. Това, което не знаем е кога и как е развил свръхестествените способности да вижда от колата как Васил Божков влиза без проверка вътре в сградата на Министерство на финансите?

3. От офиса на Васил Божков до Министерство на финансите с кола е не повече от 3 минути път. Какво толкова важно и неотложно е имало да се обсъжда в колата, вместо Китин да го изчака в офиса пиейки кафе и закачайки секретарките на Черепа?

Предизвиквам Чери и Кити, както е модерно напоследък, да изпеят на два гласа известната песен на Сашка Васева “Левовете в марки” . Предлагам лека редакция на припева:

Левовете в евро сменям аз,
Влади за да черпя в този час,....

Така най-после ще имат съвместен клип

#бъдетеизлъгани
#чери&кити
#оборотнатариза