Футболното семейство на ELITBET се увеличава с два нови клуба от тази седмица. Това са Видима (Душево) и Стрела (Шумата), като и двата отбора участват в "А" ОФГ Габрово.

Душевци и Шумата започнаха колебливо новия сезон, но с новата си екипировка от ELITBET и в двете севлиевски села са оптимисти, че ще успеят да погледнат по-смело нагоре в класирането. Поредното партньорство на бетинг компанията затвърждава стремежа й за развитие и подкрепа на аматьорския футбол в България.

През лятото един от най-бързо развиващите се брандове в сферата подписа договор за партньорство с Българския футболен съюз и Аматьорската футболна лига и даде името си на третия ешелон - ELITBET Трета лига. Освен партньор на БФС и АФЛ, ELITBET е спонсор на два клуба от Северозападната Трета лига - Севлиево и Партизан (Червен бряг).

Като представители на четвъртото ниво у нас Видима и Стрела се присъединяват към други два клуба, партниращи си с ELITBET. Новосформираният Бдин 2024 (Видин) върви на осма позиция в окръжната "А" ОФГ Видин. На Юг се отличава Рилец (Ресилово) - вицешампион на "А" ОФГ Кюстендил, подгрупа "Рила".

ELITBET се стреми да бъде близо до футболните привърженици от всички точки на страната. 68 отбора от 59 селища участват в третото ниво на футбола у нас и за всички тях, но и за останалите любители на играта е набиращата популярност Фейсбук страница "ELITBET Трета лига"! В нея родните запалянковци могат да следят програмата, резултатите, головете и куп любопитни факти около четирите дивизии. Родните футболни фенове могат да харесат или да последват страницата ТУК.

Голямата цел пред "ELITBET Трета лига" обаче не е само да информира, а да обедини футболната общност във всички кътчета на България, напомняйки й, че #ТукЗапочваИграта.

Основана през 2001 г., компанията ELITBET се превърна в най-голямата национална мрежа от игрални зали из цяла България. От създаването си през май 2023 г. пък ELITBET.bg все по-бързо се налага като една от най-иновативните и предпочитани дестинации за онлайн залози в България.