Димитър Бербатов вече е част от треньорския екип на Александър Томаш в Eтър. Именитият български футболист пристигна в неделя на лагера на отбора в село Ягода и веднага се включи в тренировъчния процес. Новината съобщи наставникът на “виолетовите”.

"Да работиш с хора, на които вярваш безпрекословно. Да знаеш, че до теб са не само най-добрите ти приятели, а и абсолютни професионалисти, страхотни специалисти и хора с огромни амбиции - безценно! Добре дошъл в екипа ни, Димитър Бербатов!", съобщи Александър Томаш, цитиран от официалния сайт на Етър, който заема последното място в efbet Лига.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Няма време за губене. Димитър Бербатов се включи в заниманията от първия ден. Убеден съм, че ще окаже огромно влияние върху колектива и ще помогне със знанията и уменията си", добави старши треньорът на “виолетовите”.

Както вече стана ясно, Бербатов изяви желание да изкара треньорски стаж в Етър, за да направи важна крачка към получаването на така желания от него Про лиценз. За целта са му необходими две години стажуване като помощник-треньор. Именно поради тази добрият му приятел Александър Томаш и Етър го включат в треньорския екип. Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед ще работи с нападателите на "виолетовите".

Първо в БЛИЦ: Бербатов заформя голям евроскандал заради заобикаляне на закона

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021