Треньорът на Етър Александър Томаш коментира след загубата с 0:3 от Славия спекулациите, които го свързват с Ботев (Пловдив).

„Аз чух информации, че ме свързват с Бербатов и затова Етър е на това положение“, отговори Томаш на въпроса за "канарчетата".

„Трудно е да се говори след такива загуби, но животът продължава. Това, което виждам в съблекалнята е това, което се случи на предния мач срещу Славия. Там рухнахме целият отбор и се вижда в резултатите. За тези пет месеца мога само да сваля шапка на тези футболисти. Тези 90 секунди още не може да ги преодолеем. В момента, в който ни вкарат гол рухваме. Когато поехме Етър, никой не вярваше, че може да се спасим. В дадени ситуации даже надскачахме себе си. Просто изгоряха. Аз съм оптимист. Не искам да се оправдавам, но доста неща се насъбраха, които влияят. Ние не сме Лудогорец или ЦСКА. На нас ни трябва малко, за да бъдем разклатени. Спокойно мога да изляза сега и да ги кажа тези неща, но не искам да се оправдаваме. На нас ни остава единствено да се съберем. Няма как да ги разтоварим футболистите. Каквото и да се случи оттук до края аз съм горд с тези футболисти. Аз вярвам до край, че Етър може да запази мястото си в елита и през следващия сезон“, каза още наставникът на "виолетовите".

„Човек винаги трябва да е оптимист. Аз вярвам в собствените си качества, в тези на екипа. Ние не може да направим някакви чудеса в следващите 10 дни, Тази несигурност влияе на всички. В последните мачове напрежението взима връх. Не трябва да се оправдаваме. Трябва да се успокоим и да играем футбол, защото футболът е удоволствие", добави Томаш.