Треньорът на Етър Александър Томаш говори след победата над Берое с 1:0 в контролата, играна в Стара Загора. От изказването му стана ясно, че е ядосан на нападателя Преслав Боруков, който беше пред подпис със Слован (Либерец) и дори пътува до Чехия, но се върна без договор. 

"С Преслав Боруков в последния момент нещата пропаднаха. Аз му казах, че искам футболисти, отдадени на каузата. Докато той и агентът му не преценят, няма да е при мен. За него има две оферти, но не искам да коментирам от кои клубове. Има си договор с нас, клубът трябва да вземе решение", каза Томаш.

"На терена днес видях неща, които ми харесаха, видях и неща, които не ми харесаха. Вижда се, че имаме много работа и сме далеч от това, което искам. Няма да ни е лесно. Бягам от резултата", коментира треньорът на Етър.

"Търся добри футболисти. Парадоксът е, че в последната седмица ми отказаха трима футболисти от Втора лига и трима да дойдат на проби от „В” група – българи. Който иска, въпросът е да може да ходи, да спира и да подава топката, е добре дошъл.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021