Треньорът на Етър Росен Кирил потвърди, че драмите в клуба нямат край. След загубата от Славия с 0:2 той даде мнението си за двубоя и разкри, че в търновския тим има много неясноти, уточнявайки, че са на всяко едно ниво. Кирилов коментира още и призивите за оставка от трибуните, заявявайки кога би имало яснота около оставането му начело.

"Допуснахме ранен гол, след като ние изпълнявахме корнер. Това ни обърка плановете. В атака нещата стояха добре през второто полувреме. Имахме шансове да се върнем в мача, след което допуснахме нова груба грешка за втория гол. Това изцяло промени плановете за мача. Накрая бяхме и изморени и всичко стана много сложно", започна треньорът.

"Напрежението оказва влияние. Има много неясни неща в клуба, на всяко едно ниво. Това влияе на представянето. Дори сега в съблекалнята не искам да ви казвам за какви неща се говореше и ставаше въпрос. Не мога да издам повече", каза пред "Диема спорт" Кирилов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"В момента не могa да взема решение. Като преспя, утре ще дам по-конкретен отговор. Последните два мача ще са тежки, срещу Ботев Враца и Царско село. Трябва да спечелим 6 точки обаче", коментира бъдещето си специалистът.

"Футболистите имат желание да играят, но в клуба има голямо напрежение. И в съблекалнята има неприятни сцени. Не мога да издам повече", завърши треньорът на Етър.

Припомняме, че преди няколко дни в Етър се разрази страхотен скандал, при който се сбиха Иван Стоянов и Тодор Колев. Първият дори бе разкървавен.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020