Треньорът на Етър Петко Петков изрази оптимизъм за бъдещето на клуба, въпреки че отборът загуби с 1:2 при визитата си на Левски и остава последен в efbet Лига без спечелена точка за пет кръга.

“Не искам да се връщам назад, прецених да продължа работа в Етър. В новото ръководство има хора, които искат отборът да върви напред. За съжаление, не можахме да спечелим точка днес, а заслужавахме. Левски вкара два гола от статични положения, но ние не си реализирахме положенията. Не искам да омаловажавам успеха на Левски, разбира се. Не може да ме радва една загуба, но поздравявам момчетата за раздаването докрай. Дано се подсилим още малко като състав“, сподели Петков след мача.

„Факт е, че ни тежи финансовата ситуация, дано излезем по-бързо от нея. С победи можем само да си помогнем, чисто игрово не сме далеч от истината, но има какво да се желае. Работим по селекцията, забавени са доста неща и ги правим в движение. Локомотив е много обигран отбор, футболистите отдавна са заедно там. Трябва да се стегнем и да се раздаваме още повече в тренировките и в мачовете”, добави наставникът на „болярите“.