ЦСКА 1948 и Етър завършиха 2:2 в контрола в Правец, където "червените" са на лагер. Проверката се игра под проливен дъжд на градския стадион, но предложи интересни моменти. 

ЦСКА 1948 успя да поведе в резултата в 9-ата минута. Бившият ас на Етър Даниел Младенов получи хубав пас отляво и прати топката покрай Христо Иванов за 1:0.

„Виолетовите” постепенно изнесоха играта напред и срещата стана двуостра. В 18-ата минута Преслав Боруков бе съборен отляво и Стелиян Добрев центрира от фаула, а в разбъркването Пламен Крачунов вкара за 1:1. Малко след това Добрев в добра позиция на успя да нацели топката от въздуха в трудно положение.

ЦСКА 1948 имаше две възможности до почивката, като първо Гущеров опита да изведе Дани Младенов, но вратарят пресече и улови, а в 45-ата минута пък Младенов подаде на Гущеров, той стреля, а Христо Иванов спаси, като топката срещна и десния му стълб.

След почивката треньорът на Етър Петко Петков пусна изцяло нов състав. В игра след дълго отсъствие се завърна Христофор Хубчев, появиха се и каращите проби Хосе Кордоба и Беденети. Етърци оставиха много добри впечатления и имаха тотален превес до към 70-ата минута. Първо Щерев отправи опасен удар до гредата, а за домакините след удар на Шопов и рикошет топката излезе в корнер.

Етър атакуваше много опасно и логично в 65-ата минута поведе. Даниел Пехливанов направи дълъг рейд и пусна отляво на Иван Михайлов, който сложи топката с перфектен пас на главата на Яни Пехливанов за 1:2. За съперника опитният Мартин Камбуров влезе чак в 70-ата минута и промени играта. До края ЦСКА 1948 натискаше, като Камбуров на два пъти нацели напречната греда – първо от фаул, после с глава след центриране. В 83-ата минута Топузов центрира, топката срещна пак гредата и Лазар Марин я довкара за крайното 2:2.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​