Юношите на ЦСКА до 15 години завършиха наравно 1:1 срещу Етър в мач от десетия кръг на Елитната група, който се игра на стадиона в Дебелец.

Домакините поведоха в 10-ата минута след центриране от фаул и гол с глава на техен футболист, като това беше единствената им възможност да се разпишат през целия мач, пише сska.bg.

"Теренът беше в ужасно състояние, което затрудни отборите да играят футбол. Съдийската бригада отсъди няколко ситуации в наш ущърб, като при една от тях при резултат 0:1 вместо да получим дузпа за спъване на Йоан Борносузов от вратаря на Етър в наказателното поле, арбитърът свири нарушение в атака", разказват "червените".

"Армейците" изравниха резултата в последните минути на първата част, когато точен беше Мартин Влаевски.

През второто полувреме двубоят се игра само в половината на домакините. "Червените" създадоха много положения, по няколко възможности за гол се откриха пред Павел Жабов, Ясен Цеков и Кирил Великов, но до втори гол така и не се стигна и тимът на Атанас Борносузов записа трето равенство от старта на сезона.

След края на двубоя съдията показа червен картон на вратаря ни Иван Маринов за репликиране.

В събота (10 ноември) ЦСКА приема Ботев (Пловдив). Двубоят ще се играе от 12:00 часа на базата в Панчарево.

ЦСКА: Иван Маринов (в), Кирил Великов, Мартин Влаевски, Валентин Ситнилски, Виктор Атанасов, Йоан Лозанов, Георги Чорбаджийски, Ясен Цеков, Йоан Борносузов (к), Павел Жабов, Александър Георгиев
Резерви: Константин Касабоков (в), Теодор Иванов, Даниел Янакиев, Габриел Александров, Ясен Спиров, Николай Няголов, Юлиан Илиев
Треньори: Атанас Борносузов
Треньор на вратарите: Ивайло Иванов