Четири въпросителни има пред себе си селекционерът на Германия Йоахим Льов за мача с Италия. Полуфиналът на Евро 2012 е в четвъртък от 21.45 часа българско време.

А ето и кои са евентуалните рокади, кoито могат да настъпят:

В нападение: Марио Гомес или Мирослав Клозе - Гомес има до този момент три гола. Въпреки това срещу Гърция (4:2) той не се появи в игра за сметка на Клозе. Нападателят отбеляза във вратата на Сифакис своето 64-от попадение за Бундестима. Комбинираше и отлично с халфовата линия.

Отляво на полузащитата: Андре Шюрле или Лукас Подолски - отново срещу Гърция Шюрле бе на терена за сметка на Полди, който също като Гомес получи почивка. След мача бъдещият футболист на Арсенал призна, че е останал изненадан от решението на Льов. Изрази обаче оптимизъм за четвъртък, когато очаква да започне като титуляр. Шюрле пък показа добра игра срещу елините и също може да се надява да стартира от началото.

Отдясно на полузащитата: Томас Мюлер или Марко Ройс - Ройс се представи много силно срещу Гърция и короняса с гол за 4:1 дебюта си на европейско първенство. Мюлер със сигурност пък ще иска да играе като титуляр.

В средата на терена: Бастин Швайнщайгер или Тони Кроос - Басти продължава да се бори с контузия на глезена. Трябва ли въпреки това той да бъде на терена или Льов ще заложи на Кроoс, за да може Швайни евентуално да бъде здрав за финала?