Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Гейскандал гръмна в националния отбор на Италия в навечерието на мача с Хърватия, който е утре 19:00 часа в Познан. Нападателят на "Скуадра адзура" Антонио Касано се усъмни, че има хомосексуалистити за съотборници.

"Чезаре Прандели ме предупреди, че ще ми зададете въпрос дали в отбора ни има футболисти - гейове. Ако са такива, това си е техен проблем", отговори Касано относно появилите се информации, че в националния отбор на Италия има двама хомосексуалисти.

Нападателят на Милан беше запитан по тази тема във връзка с разкритие на италианския телевизионен водещ. Журналистът Алесандро Чеки Паоне твърди, че в „Скуадра адзура” има двама хомосексуалисти и един бисексуален.

Самият Чеки Паоне е с обратни наклонности и според изказванията му наскоро е приключил връзките с двама италиански професионални футболисти.

Италианският спортен ежедневник „Газета дело Спорт” определи думите на Касано по адрес на хомосексуалистите като „шокиращи”.

29-годишният национал засегна и темата за бъдещето си в Милан - “Сега играя на Европейското първенство и едва след това ще мисля по този въпрос.”