Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Треньорът на Франция Лоран Блан направи интересен коментар по адрес на звездата на Украйна Андрий Шевченко в навечерието на мача между двата тима. Двубоят от Група "D" на Евро 2012 е от 19:00 часа тази вечер на "Донбас Арена" в Донецк. Както е известно, 35-годишният Шева вкара и двата гола за успеха на Украйна с 2:1 над Швеция в първия мач от еврофиналите, на които именно украинците са домакин заедно с Полша.

На въпрос "Страхувате ли се от Шевченко?", Лоран Блан отговори: "Познавам го добре, имал съм шанса да играя срещу него. Краката му вече не са същите, не са като на 20-годишен. Шева обаче е много хитър и интелигентен в движенията си, продължава да бъде ефикасен. Ще му хвърляме по едно око, но няма да го пазим персонално. Той владее изкуството да накара противниците да го забравят и след това в един момент успява да се озове на точното място."

Интересът към днешния мач е огромен след успешния старт на украинците на Европейското с победата над Швеция (2:1). В района на стадион "Донбас Арена" са забелязани няколко човека, които продавали билети на черно. Цените им били от 100, 150 и 250 долара, което е три пъти над номиналната стойност.

Очаква се в часовете преди започването на мача черната борса да се засили и цената на пропуските да скочи още повече.