Двамата голмайстори на Германия Марио Гомес и Мирослав Клозе ще получат шанс за изява в сблъсъка срещу Холандия от Група “B” на Евро 2012 тази вечер от 21:45 часа в Харков.

Според „Билд” селекционерът Йоахим Льов не смята да прави сериозни промени и ще пусне нападателят на Байерн Марио Гомес като титуляр, а голаджията на Лацио Мирослав Клозе ще се появи в игра след почивката.

„Аз вече казах, че за мен не важи правилото: „Никога не прави промени в печелившия тим”. Това обаче не означава, че няма да променя нещо. Понякога на тренировка ми правят впечатления и други неща”, сподели Льов на пресконференцията преди сблъсъка с „лалетата”.

„Със сигурност ще използвам всичките си смени в мача. Трябва да се имат предвид и метеорологичните условия. При такива високи температури от 30 градуса по Целзий е добре да имам силни играчи на пейката, за да мога да реагирам между 60-ата и 70-ата минута. Имам играчи, които могат да заменят равностойно титулярите и бързо да навлязат в мача”, допълни треньорът на Бундестима.