Националните отбори на Германия и Дания на можаха да проведат тренировките си преди утрешния мач в Лвов на “Арена Лвов”, тъй като теренът на съоръжението е в тежко състояние след вчерашните проливни дъждове в Украйна. Това накара организаторите да спешно да се погрижат за тревното покритие.
 
Съставите на Германия и Дания бяха пратени да проведат заниманията си на стадион “Украйна” в града. Съоръжението е построено през 60-те години на ХХ век на мястото на тухлена фабрика и е било с капацитет 45 000 места. Първоначалното име е било стадион “Дружба", но през 90-те години на ХХ в. е сменено с "Украйна". През 2003 г. стадионът е реконструиран и капацитетът му е намален на 28 000 места.
 
Любопитното е, че стадион “Украйна” е домакинското съоръжение на местния клуб Карпати (Лвов). Тимът изигра няколко мача на “Арена Лвов” и ги загуби. Беше взето решение, че модерното съоръжение носи нещастие и се върна на стария си стадион. По този начин арената, домакин на мачове от Евро 2012, не е домашен стадион на нито един клуб. Кандидат беше ФК Лвов, но той изпадна в трета дивизия. Лвов от друга страна носи късмет на националния отбор, който спечели всичките си домакински срещи в града – на “Арена Лвов” и на стадион “Украйна”.