Джуд Белингам бе големият спасител и герой за Англия при победата след продължения с 2:1 срещу Словакия. "Трите лъва" изравниха дълбоко в добавеното време на двубоя с невероятно попадение на Белингам след ножичен удар, а в началото на продълженията Хари Кейн направи пълния обрат.

"На 30 секунди си от отпадането, имайки чувството, че си разочаровал нацията си и един удар по топката и всичко е чудесно. Това е чувство, което не искам, но когато дойде, е страхотно усещане. Да играеш за Англия е страхотно нещо, но е и голям натиск. Да бъда на терена и да вкарвам голове за мен е освобождаване, това е много щастлив момент", сподели Белингам след мача.

"Остават 20 или 30 секунди до отпадането ни от Европейското първенство и настроението сега е много различно. Това е огромен момент, но турнирът е дълъг и ще го разберем само ако продължим до това да спечелим купата. През следващите две седмици ще решим колко важно е това", добави героят на "трите лъва", които на 1/4-финалите се изправят срещу Швейцария.