Селекционерът на Албания Джовани де Биази засипа с похвали играчите си, въпреки че тимът загуби с 0:2 от домакина на Евро 2016 Франция във втория си мач от група „А” и при поражение от Румъния в последния кръг със сигурност ще отпадне от турнира.

"Борихме се до самия край, но не успяхме да удържим. През първото полувреме и в началото на втората част ние имахме по-добрите шансове. Когато не бележиш, няма как да постигнеш добри резултати. Въпреки това се придставихме добре и бяхме равностойни на Франция. Доволен съм от играта на отбора”, сподели Де Биази след двубоя в Марсилия.

„Когато влязох в съблекалнята, всички бяха провесили глави, но аз им казах да ги вдигнат. Футболистите трябва да се гордеят от представянето си срещу един много качествен съперник. Създадохме доста проблеми на Франция. Можем да победим Румъния и да се класираме напред. Важното е да вкарваме положенията си, които досега пропускахме. Вече доказахме, че сме качествен отбор, който играе добър футбол", допълни италианският специалист.