Сестрата на Антоан Гризман е била една от първите, които е поздравила брат си за двата му гола срещу Германия. Нападателят стана герой за Франция снощи, отбелязвайки и двата гола за победата с 2:0 в полуфинала на Евро 2016.

В тази връзка местните медии припомниха, че сестрата на Гризман се намираше в концертната зала "Батаклан", в която повече от 100 души бяха екзекутирани от терористи по време на концерт на американската хевиметъл група Eagles of Death. Кървавият инцидент се разигра на 13 ноември, петък, 2015 година.

Любопитното е, че по същото време Франция и Германия отново играха, този път приятелски мач, който се състоя на "Стад дьо Франс". Тогава двубоят завърши при същия резултат – 2:0 за „петлите”, а Гризман бе на терена.

За щастие на семейство Гризман момичето успя да се измъкне от залата, в която много хора бяха държани и като заложници, освен екзекутираните. За драмата през ноември съобщи самият Антоан Гризман в профила си в социалната мрежа "Туитър".

"Мислите ми са с близките на загиналите в терористичните атаки. Господ пази сестра ми и моето семейство. Благодарение на Господ сестра ми е успяла да напусне "Батаклан". Всички мои молитви са за жертвите и техните семейства", написа тогава Гризман.