Нито един от футболистите на Байерн, които играят за националните си отбори на Евро 2016, все още не се е разписал на турнира във Франция. Само 6 от попаденията в груповата фаза на надпреварата са реализирани от футболисти от германската Бундеслига, колкото и футболистите на Реал (Мадрид), участващи във Франция. Гарет Бейл има до момента 3 попадения за Уелкс, Кристиано Роналдо е с 2 гола за Португалия, а веднъж за Хърватия се разписа Лука Модрич.

За сравнение на Мондиал 2014 в Бразилия футболистите на Байерн вкараха общо 18 гола, докато тези на Барселона тогава се отчетоха с 10 попадения.

До момента от германските Първа и Втора Бундеслига на Евро 2016 са се разписали: Йон Дади Бьодварсон (Исландия/Кайзерслаутерн), Адмир Мехмеди (Швейцария/Леверкузен), Фабиан Шер (Швейцария/Хофенхайм), Алесандро Шьопф (Австрия/Шалке 04) и унгарците Золтан Щибер (Нюрнберг) и Адам Салай (Хановер).

Голмайсторите на световния шампион Германия до момента всички печелят парите си извън своята родина: Шкодран Мустафи (Валенсия), Бастиан Швайнщайгер (Манчестър Юнайтед) и Марио Гомес (Бешикташ).