Селекционерът на Русия Леонид Слуцкий очаквано остана разочарован от загубата с 1:2 от Словакия във втория мач на Сборная от група „B” на Евро 2016 във Франция. В последната си среща руснаците ще играят срещу Уелс, а словаците ще имат за съперник Англия.

„Ако бяхме отбелязали първи, мачът щеше да се развие по различен начин. Липсваше ни концентрация при гола на Хамшик. Смените ни подобриха играта през второто полувреме. Създадохме положения, но ни липсваше точност при ударите. Не може да се каже дали, ако бях избрал друг стартов състав, дали щеше да бъде различно. Ние губехме топката в средата на терена. Смолов, Кокорин и Дзюба имаха достатъчно шансове. Ако ги бяха реализирали, щяхме да коментираме този мач в друг тон“, сподели след мача Слуцкий.

„Ситуацията в тази група остава твърде сложна, защото всички отбори имат шансове за класиране. Сега ни предстои да срещнем Уелс, в чийто тим играят големи футболисти като Бейл и Рамзи. Ще трябва обаче да внимаваме за целия им отбор като цяло. Ще се борим до последно”, допълни наставникът на Русия.