След като вече имаме една добра новина – тази, че най-сетне ще гледаме европейско първенство по футбол, време беше и за още добри новини. И днес първата от тях е, че WINBET стартира специален турнир за Евро 2020, а втората, че наградният му фонд е прекрасните 100 000 лв.

WINBET GRANDE Турнир ще започне на 11 юни и ще продължи до 11 юли включително, тоест през цялото първенство, и в него могат участват всички регистрирани потребители на сайта winbet.bg.

Механизмът на турнира е изключително лесен: Играчите, които поставят единични залози за мачовете от първенството в секцията „На живо“, автоматично участват в турнира. Няма ограничения за броя на поставените залози, както и за минимален коефициент или минимална сума на залога. За всеки печеливш залог, участниците в турнира ще печелят точки. Точките се изчисляват постигнатата нетна печалба се умножи по коефициента, на който е поставен залога. Според спечелените точки, участниците ще бъдат подредени в класация, която ще определи кои от тях ще спечелят GRANDE награди, както казва Христо Стоичков.

Още по-хубавата част е, че турнирът ще се проведе в три етапа, тоест – той включва три отделни мини-турнира и няма никаква драма за играчите, които се включат по-късно, а не още от откриването на Евро 2020.

Първият етап от турнира WINBET GRANDE Турнир ще започне на 11 юни и ще продължи до 19 юни включително. За участие в него важат всички залози „на живо“ за мачовете от първите два кръга на предварителните групи на първенството. Първите 50 участника с най-много точки ще си поделят общо 25 000 лв., като победителят ще прибере едни чудесни 5 000 лв.

Вторият етап на турнира също има общ награден фонд от 25 000 лв., ще започне на 20 юни и ще продължи до 29 юни включително. За него ще важат поставените единични залози „на живо“ за срещите от третия кръг в предварителните групи и мачовете от осминафиналите на първенството. За най-добре представилите се във втория етап 50 участника ще има парични премии, като победителят в етапа отново ще получи награда от 5 000 лв.

Третият етап на WINBET GRANDE Турнир e вече с общ награден фонд от 50 000 лв.. Ще се проведе от 2 до 11 юли 2021 г. и ще обхване мачовете от четвъртфиналите, полуфиналите и финала на първенството. И в този етап от турнира 50-те играчи с най-много точки ще спечелят паричните награди, но наградата за победителя в етапа ще бъде чудните 10 000 лв., класираният на второ място играч ще получи 7 500 лв., а третият в класирането ще спечели 5 000 лв.

Паричните награди ще бъдат преведени по игралните сметки на печелившите участници в рамките на 24 ч. след края на всеки етап и ще могат да се ползват без никакви ограничения.

Това е най-важното за WINBET GRANDE Турнир, а всички подробности по правилата и условията са публикувани тук. Единственото, което остава за всеки играч е да се приготви за голям футбол и голямо забавление със залозите „на живо“ в мачовете от първенството на континента.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!