Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и френския национален тим Патрис Евра изрази подкрепата си за Англия на Евро 2020 по колоритен начин. Един от най-добрите приятели на Димитър Бербатов публикува забавен клип в социалните мрежи, с който в същото време се подиграва на "трите лъва", споделяйки, че последният път, когато те са печелили голямо първенство, динозаврите са били все още живи. Утре англичаните се изправят срещу Дания на "Уембли" от 22:00 часа в спор за място на финала на турнира.

На клипа Евра е с фланелка на "трите лъва" в колата си, държи сурова риба и пържени картофи и си припява песента "Praise You" на Фетбой Слим.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Евра чака толкова дълго... Последният път, когато Англия спечели трофей, динозаврите още бяха живи. Така че хайде момчета, вие можете да го направите. Давайте! Готови ли сте? Рибата е жива. Готови ли сте за тази лудост? Давай, Англия! Давай, Англия! Купата си идва у дома! Тя си идва у дома! Риба и пържени картофи!", казва Евра в забавното видео, заснето в колата му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra)