Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд посочи своя съотборник в националния тим Джейдън Санчо за най-важното оръжие на “трите лъва” преди сблъсъка с Германия на "Уембли" от 1/8-финалите на Евро 2020 утре от 19:00 часа българско време. Според Рашфорд крилото на Борусия (Дортмунд) познава голяма част от играчите на Йоги Льов, тъй като играе редовно срещу тях в Бундеслигата. 

“Сигурен съм, че той познава техните играчи много повече от нас останалите - познава техните характеристики, силни и слаби страни и може да ги експлоатира. Ако нещо не проработи по време на мача, имаме възможност да променим нещата и да се адаптираме към срещата. Адаптивността е едно от най-важните качества в съвременния футбол. Често се случва по време на мача да подмениш нещо дребно, което обаче да нарани противника. Фактът, че той е играл много срещу тях и ги познава, може да е в голям плюс за нас”, сподели Маркъс Рашфорд пред ESPN. 

Името на Джейдън Санчо е свързвано с трансфер в Манчестър Юнайтед и медиите в двете страни твърдят, че е само въпрос на време той да облече фланелката на “червените дяволи” и да стане съотборник с Рашфорд.