Започват осминафиналите в първенството на Стария континент по футбол и WINBET отново ще предложи допълнителни възможности за регистрираните потребители на сайта winbet.bg под формата на специални бонуси, в зависимост от изхода от срещите. Бонусите включват безплатни завъртания за избрани игри на сайта и безплатни залози за LIVE Казино и предназначени за играчи с квалифициращ залог за съответния мач от поне 20 лв. и минимален коефициент от 1.30, поставен преди началото на срещата. Важно е да се знае, че няма значение на какъв пазар за мача е поставен залогът и дали е печеливш, за да бъде получен бонуса. За целите на бонусите от значение ще бъде резултатът от срещата в редовното време на мача, като евентуалните продължения и дузпи няма да бъдат взети под внимание.

 Всички промоционални предложения на WINBET за първенството на едно място. 

Елиминациите в първенството започват днес в 19:00 ч. с мача между Уелс и Дания. Победа на Уелс може да донесе на потребителите с квалифициращ залог до 50 безплатни завъртания за играта Dragons, а победа за Дания – до 50 завъртания за играта Game of Luck. Играчите с квалифициращи залози могат да разчитат на сигурни 20 безплатни завъртания в играта. Ако в мача бъде вкаран автогол, това ще добави 10 безплатни завъртания към бонуса. Ако бъде отсъдена дузпа, това ще добави още 10 завъртания към бонуса и същото ще се случи и ако бъде даден червен картон, като няма значение в полза на кой отбор са направени тези отсъждания. Равенството след изтичането на редовните 90 минути ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани.

Всички подробности за това предложение.

В 22:00 ч. на „Уембли“ ще излязат отборите на Италия и Австрия. Предложението на WINBET за този мач е за бонус от за до 50 лв. в безплатни залози за играта Monopoly Live в секцията LIVE Kазино на winbet.bg при равен резултат в редовното време на срещата. Съответно, при победа за един от отборите в редовното време, бонуси няма да бъдат присъждани. Бонусът се формира по слендитя начин: Квалифициращ залог за срещата ще донесе сигурни 20 лв. за безплатни залози на играта и по още 10 лв. бонус ако в срещата бъде даден червен картон, бъде отсъдена дузпа или бъде отбелязан автогол. Победа за един от двата отбора ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани.

Всички важно за това предложение.

 Предвижданията на WINBET за осминафиналите в първенството. 

Бонусите за тези срещи ще бъдат заредени в игралните профили на потребителите на winbet.bg с квалифициращи залози до един час след края на срещата и потребителите имат 24 часа да ги употребят. Няма допълнителни условия за усвояването на евентуални парични печалби от бонус игрите и потребителите могат да разполагат с тях както намерят за добре.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!