Байерн победи само с 2:1 при визитата си на четвъртодивизионния Рьодингхаузен и се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на Германия.

Сандро Вагнер (8) и Томас Мюлер (13-дузпа) успокоиха баварците още в самото начало, а в 23-ата минута Ренато Санчес пропусна втората отсъдена дузпа за тях.

След почивката Линус Майер (49) върна едно попадение след пас на Лунга за радост на тима от Регионална лига Запад. В 64-ата минута пък Мануел Нойер спаси опасно положение и запази преднината на гостите, които до края на мача не успяха да запишат по-убедителен успех.

Изпадналият за първи път от елита през миналия сезон Хамбургер също продължава напред, но след далеч по-категоричен успех с 3:0 при визитата си на третодивизионния СВ Веен. Пиер-Мишел Ласога (20, 51) и Дъглас Сантос (90+7) вкараха головете за „червените шорти“, които очакват следващия си съперник.

Хайденхайм пък разби у дома Зандхаузен с 3:0 в сблъсък между тимове от Втора Бундеслига и също се класира за следващата фаза. Шнатарер (8) и Доведан (20, 86) реализираха попаденията за успеха на домакините.