ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Байерн се издъни и завърши 1:1 у дома с Хофенхайм в мач от 28-ия кръг на германската Бундеслига, но въпреки това остана на върха и запази аванса си от две точки след провала на Борусия (Дортмунд), който завърши 3:3 при визитата си на Шутгарт.

Домакините започнаха по-добре и в 17-ата минута поведоха, след като футболистите на Хофенхайм не изчистиха добре топката при корнер и тя стигна до Кингсли Коман, който нанесе слаб удар от дистанция, а топката се озова в Бенжамен Павар и той от близка дистанция вкара за 1:0.

В 36-ата минута Серж Гнабри проби отлично през центъра, стигна до наказателното поле и отправи бомбен удар, който обаче премина вдясно то вратата на Оливер Бауман.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

След почивката в 55-ата минута Павел Кадержабек пое топката в наказателното поле и стреля от движение, но ударът му бе неточен.

В 71-ата минута Андрей Крамарич изпълни по превъзходен начин пряк свободен удар и изравни за 1:1. Две минути след това отново след корнер Матайс де Лихт свали с глава за Бенжамен Павар, който се разписа за втори път в мача, но този път голът не бе зачетен заради засада на французина.

До края на мача последва канонада от удари към вратата на Оливер Бауман, който в 82-ата минута се справи с далечен удар на Серж Гнабри, а две минути след това отказа и Матис Тел. В 88-ата минута пък Гнабри от добра позиция не уцели топката и вратата.

След равенството баварците остават на върха с 59 точки и две повече от Борусия (Дортмунд). Хофенхайм пък е 13-и с 29 пункта.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК