Написалият биографията на уволнения от Байерн Карло Анчелоти професор Крис Брейди описва живота на италианеца и го познава по-добре от всеки друг. 70-годишният професор коментира освобождаването на Анчелоти и какво е разочаровало най-много специалиста при баварците, като в същото време очаква тежки времена за германския шампион.

„Карло често се е шегувал, че и без това отдаване член на най-големия клуб в света – клубът на освободените треньори. Той обаче не е очаквал това. Карло знаеше, че след края на този сезон ще си тръгне от тима”, сподели Брейди в интервю за Spord Bild.

“Той няма да го каже, но е много разочарован от клубната политика. Ръководството му осигури тим, с който не може да се постигнат големи цели. Карло е прагматичен и винаги се стреми да се справя с даденостите толкова добре, колкото е възможно. Франк Рибери обаче от две години не е толкова добър за международно топ ниво. Робен също има трудности”, допълва професорът.

„За отбора предстоят тежки времена, ако ръководителите не разберат, че трябва да харчат повече пари, за да играе тима отново важна роля в Шампионската лига”, гласи тежката присъда на Крис Брейди за бъдещето на Байерн.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!