Тренировките на Байерн под ръководството на уволнения миналата седмица Карло Анчелоти били под всякаква критика, разкрива немското списание “Кикер”.

Според изданието голяма част от играчите критикували италианския специалист пред клубното ръководство, че работата по време на заниманията е недостатъчна. Първи това направили оттеглилите се след края на миналия сезон Филип Лам и Шаби Алонсо, а Ариен Робен дори заявил, че в школата на Байерн, където тренира синът му, се провеждат по-качествени занимания.

Голяма критика има и към кондиционния треньор Джовани Маури, който провеждал само триминутна загрявка на футболистите преди тренировка и е пушил в съблекалнята. Някои играчи сами си организирали отделни тренировки, а Анчелоти забранил провеждането им.

Вече е ясно, че Матс Хумелс, Жером Боатенг, Томас Мюлер, Франк Рибери и Ариен Робен открито се обявили срещу италианеца, който имал предпочитания да залага на испанците Тиаго Алкантара, Хави Мартинес и Хамес Родригес. Това е било причина за ревност и развален климат в тима.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!