Селекционерът на националния отбор на Германия Ханзи Флик даде оценка за представянето на тима при равенството 3:3 срещу Украйна в контролата, след като феновете освиркаха тима при резултат 1:3 в Бремен.

"Мачът отразява състоянието на отбора в момента. Започнахме добре, публиката беше с нас. Николас Фюлкруг създаде добро положение, а след това и вкара. Юлиан Бранд също имаше възможност. След това направихме грешки, които доведоха до головете на съперника. Трябва да работим върху това. Знаем, че това е дълъг процес. Започнахме със защита с трима, след това преминахме към четирима. Опитахме се да обърнем мача и го направихме и с малко късмет. Ще анализираме, както винаги. При притежанието на топката имахме и добри моменти. Трябва да благодарим на Кай Хавертц", коментира Флик пред микрофоните на телевизия ZDF.

"Мисля, че влязохме добре в мача. Открихме резултата, имахме още възможности. След това допуснахме два глупави гола. През второто полувреме не играхме толкова добре, но успяхме да вкараме два пъти", бе мнението на капитана на Бундестима Йошуа Кимих.