ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Претендентът за титлата и лидер Байер Леверкузен разби шампиона Байерн с 3:0 на своя "БайАрена" в най-очаквания мач от началото на сезона и от 21-ия кръг на германската Бундеслига. Йосип Станишич, Алехандро Грималдо и Жереми Фримпонг донесоха успеха на "аспирините".

Домакините поведоха в резултата в 18-ата минута на двубоя, когато Роберт Андрих центрира към Йосип Станишич, а хърватинът преодоля Мануел Нойер с хубав удар за 1:0. 

В 23-ата минута Нойер успя да се намеси при удар на Нейтън Тела, който засече центриране към средата на вратата, пазена от германския национал. От последвалия корнер капитанът на Байерн пак се отличи с намеса след удар с глава на Йонатан Та.  Байерн нанесе първия си точен удар в 27-ата чрез Мазарауи, който обаче не беше труден за спасяване. В 42-ата минута Адли излезе сам срещу Нойер, но Упамекано успя да го стигне и да му избие топката. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Втората част започна с ново попадение за "аспирините". В 50-ата минута Нейтън Тела подаде на Алехандо Грималдо, който бе оставен непокрит и прати топката в горния ляв ъгъл за 2:0. 

В 63-ата минута Алехандро Грималдо центрира от корнер, а топката "кацна" върху напречната греда. Две минути след това Едмон Тапсоба се намеси решаващо, като не позволи на Лерой Сане да отправи удар към вратата на Храдецки. 

В 88-ата минута Жереми Фримпонг овладя перфектно пас в наказателното поле, но прати топката в страничния стълб на вратата, пазена от Нойер. В петата минута на добавеното време на двубоя Фримпонг оформи крайното 3:0 за "аспирините".

След успеха момчетата на Шаби Алонсо вече имат актив от 55 точки на върха, докато Байерн остава втори с 50. 

БАЙЕР ЛЕВЕРКУЗЕН - БАЙЕРН 3:0
1:0 Йосип Станисич (18), 2:0 Алекс Грималдо (50), 3:0 Жереми Фримпомг (90+5)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!