Голмайсторът на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг заяви, че реализираните 4 гола във вратата на Хамбургер за успеха на вестфалци с 5:2, са извинение пред целия отбор за грешката, която е допуснал тази седмица. Габонският национал летя без разрешение от клуба до Милано и остана извън групата за мача със Спортинг (Лисабон) (1:0) в груповата фаза на Шампионската лига през седмицата.

"Чувствам се много добре и съм наистина щастлив. За мен това беше един специален ден. За първи път вкарвам 4 гола в един мач и затова си взех топката. След като не спечелихме в поредица от мачове в Бундеслигата, сега постигаме много важна победа", сподели Обамеянг след мача.

"Целият отбор показа правилната реакция днес. Особено аз, защото допуснах грешка преди мача със Спортинг. С тези четири гола се извинявам на целия отбор и треньора. Мачът с Байерн? Готови сме за него, но нека първо минат мачовете на националните отбори. Те направиха равен и за нас беше важно да победим и да скъсим разликата", допълни нападателят.

ВСИЧКО ЗА ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА