ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ако Юрген Клоп бъде уволнен, първи вариант за негов заместник в Ливърпул е отново германец, съобщават британските медии. Става въпрос за треньора на Байерн Юлиан Нагелсман. Нещо повече – сензационно се добавя, че е възможна размяна на мениджъри. Т.е. – Клоп  да се озове в световния колос от Мюнхен.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Ливърпул загуби катастрофално у дома от Реал (Мадрид) в първи осминафинал на Шампионската лига с 2:5, след като водеше с 2:0. Нещо нечувано и невиждано в цялата история на отбора.

Ливърпул отпадна от ФА Къп и Купата на Лигата, предстои му елиминиране и от Шампионската лига. Предвид осмото място в класирането на Висшата лига, шансовете за участие в най-комерсиалния футболен турнир през есента изглеждат минимални.

Клоп пое Ливърпул на 8 октомври 2015 година. За този период той спечели всички възможни титли с изключение Лига Европа. Най-важното – германецът изведе Ливърпул до така жадуваната и чакана 30 години титла на Англия. С две думи – Клоп отдавна е преизпълнил плана си на „Анфийлд. Клубът обаче иска нови успехи и ако не се стигне до класиране в Шампионската лига наесен, раздялата най-вероятно ще стане факт.