ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Скандалът с побоя в Байерн между Садио Мане и Лерой Сане в съблекалнята след загубата с 0:3 от Манчестър Сити в първи 1/4-финал от Шампионската лига предизвика спешна среща в клуба с решение. Побойникът Садио Мане е временно отстранен от тима и няма да присъства на мача срещу Хофенхайм от Бундеслигата в събота от 16:30 часа българско време. 

„Садио Мане няма да бъде в състава на Байерн за домакинския мач срещу Хофенхайм в събота. Причината е лошото поведение на Мане след мача на Байерн от Шампионската лига срещу Манчестър Сити. Освен това Мане ще бъде глобен", съобщиха официално от клуба.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Мане получи разрешение да участва в сутрешната тренировка на тима. Преди това е имало среща на шефовете на Байерн, на която са присъствали Оливер Кан, Хасан Салихамиджич, потърпевшият след боя Лерой Сане и ударилият го Садио Мане.

Противно на по-ранни съобщения в медиите обаче, Мане не трябваше да се извинява нито на Лерой Сане, нито на отбора, а след отстраняването си трябва да помисли за грешката си.

В хода на деня се появи информация, че Садио Мане и Лерой Сане са се помирили след скандала помежду им и е имало извинение към отбора за инцидента в Манчестър.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК